Locuințe private

Atunci când începeți amenajarea și decorarea locuinței dumneavoastră, doriți să achiziționați, cu siguranță, materiale de cea mai bună calitate, care să arate spectaculos, indiferent de stilul de amenajare preferat : clasic, modern, etc.

Aspectul estetic și utilitatea sunt două criterii foarte importante care sunt luate în calcul de noi toți.

Stone Craft vă recomandă pentru placarea pardoselilor, pentru blaturile de bucătărie și pentru treptele scărilor interioare marmura și travertinul, datorită gamei variate de culori disponibile și calităților materialelor.

De asemenea, recomandăm utilizarea granitului pentru placarea exterioară, fie că vorbim despre terase, alei și scări exterioare, datorită durabilitații acestuia și rezistenței la traficul intens și la condițiile meteo extreme.

Rezidențial

Dacă sunteți dezvoltator imobiliar sau constructor atunci costul materialelor folosite la construcția ansamblului rezidențial sau a blocului de locuințe este esențial. Trebuie să aveți în vedere și calitatea pietrei naturale, dar și ale însușiri ale acesteia ca durabilitatea și versatilitatea.

De aceea, noi recomandăm granitul pentru placarea spațiilor comune din blocuri ca trepte, holuri, dar și pentru grafuri, trotuare și scări exterioare. Granitul reprezintă varianta economică pentru acest domeniu de aplicabilitate, ce oferă cel mai bun raport calitate-preț.

Spații comerciale

În cazul amenajării unui spațiu comercial, fie el foarte spațios sau nu, trebuie să aveți în vedere aspectul estetic, cum se integrează piatra în decorul general, dar și cel legat de costuri și de raportul calitate preț. Durabilitatea materialului este , de asemenea, extrem de importantă atunci când faceți această alegere dificilă.

Având in vedere aceste aspecte, Stone Craft vă recomandă granitul pentru placarea pardoselilor, pentru blaturi și pentru treptele interioare sau exterioare ale spațiului dumneavoastră comercial.

Horeca

Aspectul unui hotel este esențial pentru clienții săi și nu de puține ori, este criteriul determinant după care un client alege un anumit hotel în defavoarea altuia. Un hotel trebuie să denote luxul, eleganța, calitatea și aspectul fără cusur, iar toate aceste calități sunt oferite de marmură., disponibilă într-o mare varietate de culori și venaturi.

Recomandăm folosirea marmurei pentru pardoseli, decorarea pereților verticali, pentru băi, șeminee și fântâni.